Solymos: "Bánt, hogy az MKP elutasítja az együttműködést" - Körkép.sk

Hirdetés (X)

Friss hírek

Solymos: “Bánt, hogy az MKP elutasítja az együttműködést”

Az MKP a Most-Híd alelnöke szerint érdekes partnere lehetne a pártnak, leginkább a regionális választások során, ezért is bántja az alelnököt, hogy az MKP szerinte elutasította az együttműködést.

 

Solymos a SITA hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy a Magyar Közösség Pártja csak azokban a járásokban szeretett volna együttműködni, ahol szüksége volt rá, máshol viszont elutasították a Most-Híddal kötött szövetséget.

 

“Bánt engem, mert nem használtuk ki ezt a nagy lehetőséget az együttműködés elkezdéséhez több év vetélkedés után.”

 

SJE Nyílt nap

A környezetvédelmi miniszter szerint a két pártnak közelednie kellene egymáshoz. “Kihasználhattuk volna a regionális választásokat. Most viszont újra egymás ellen indulunk és támadni fogjuk egymást. Ennek hatása lesz a jövőben.” – jegyezte meg. Szerinte az MKP-ban egyes emberek nem tudják félretenni személyes érdekeiket egy felsőbb cél érdekében és ezért nem sikerül.

 

Az MKP korábban viszont úgy látta, hogy azért nem született egyezség a két párt között, mert a kormánypozíció felsőbbrendűségével tárgyaló magatartás nem vezetett eredményre, a parlamenti politizálás mellett regionális szinten a Híd nem építkezett, ezért nem tudott megfelelő jelölteket felmutatni.

 

SME/Körkép.sk
kép: cas.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kommentek

Tárnok György
2017. aug. 06. 15:08

Tisztelt Solymos úr! Nem reális prizmán látja a dolgot. A Hidas párttagok voltak azok, akik szétverték a magyarokat, mert a választás után nem a B.B. maradt az elnök. Ráadásul kevesen tudják, hogy a B.B. milyen bisszúvágyó azokkal szemben, akik mernek ellene valamit csinálni. Ezért is a szájából v....t csinált, mikor oficiálisan kijelentette azután, hogy nem választották meg ujra, hogy akkor tér vissza a politikába, amikor az MKP-nak kell segíteni. Fél évre rá segített, összeált a Szlovák szabad politikusokkal, hogy parlamentbe jusson és ezzel a lépéssel bejutott a parlamentbe. Csakhogy a magyarok az új pártban kissebségben vannak és ez mindig rosszabb. A statisztika alapján jóval kevesebb magyar támogassa a Hidat mint az MKP -t, aki annak ellenére, hogy nem tud bejutni a parlamentbe megtartotta a tiszta pajzsát és arcát minki előt, nem úgy mind a hazug, arogáns HID. És akkor még a HIDas politikusok arogánsan és fölényesen beszélnek arról, hogy az MKP nem akar velük tárgyalni. Ki akarna tárgyalni az árulókkal, akik azt hiszik hogy ők a magyarságnak a csúcsa.

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket