A rendszeres folyadékbevitel betartása a sofőröknek sokszor nehéz feladatnak bizonyul, ezért holnaptól a vásárlók az összes OMV benzinkúton ingyenesen juthatnak vízhez.

 

 

“A nyári hőség rendkívül megterhelő az emberi szervezetre. A sofőrökre pedig fokozottan érvényes, hiszen nemcsak az előttük álló útra kell koncentrálniuk, de a biztonságért is felelősek, így következetesen  kellene betartaniuk a megfelelő folyadékbevitelt. Úgy döntöttünk, hogy mindezt megkönnyítsük azzal, hogy az OMV benzinkutain ingyenes vizeket biztosítunk nekik”

 

– informál az OMV Szlovákia marketingmenedzsere, Ľubica Slabejová.

 

 hirdetes_810x300  

Az OMV egynapos akciója során szeretne hozzájárulni a helyes folyadékbevitel betartásához, ezért augusztus 18-án az összes benzinkútján szénsavmentes 0,33 literes flakonokban szénsavmentes Rajec ásványvizet fog kínálni a szomjazó sofőröknek.

 

Egy embernek naponta két liter vizet kellene meginnia. A folyadékot állandóan, kisebb mennyiségben kellene fogyasztanunk még akkor is, amikor nincs szomjúságérzetünk. A legmegfelelőbb ital a víz, míg az édesített italok fogyasztása egyáltalán nem ajánlott.

 

Forrás: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!