Az SNS elnöke, Andrej Danko értékelte miniszterei munkáját. A SITA hírügynökségnek úgy fogalmazott, hogy senkinek, még neki sincs garantált funkciója:

 

„Minden tisztség ideiglenes. Előfordulhat, hogy az ember saját hibája, munkatársainak hibája, vagy a helyzet megváltozása miatt olyan lépést tesz, ami összeegyeztethetetlen funkciójával. Az SNS minden jelöltjénél következetesen értékelem munkájukat. Minden ember hibázik.”

 

Az SNS elnöke szerint 2016-ban, a miniszterek kiválasztásánál szakembereket kerestek. Danko úgy látja, amikor az SNS a parlamenten kívül volt, kevés szakemberrel rendelkezett, viszont mégis együtt dolgoztak velük.

 

 

 hirdetes_300x300  

„Örülök, hogy amikor a védelmi miniszter beül egy páncélozott autóba, meg tudja mondani, jó-e vagy rossz a katonáknak. Olyan ember, aki megérti, mire van szüksége a katonának. A mezőgazdasági miniszter szintén ért a területhez, gyakorlattal rendelkezik. Az oktatásügyi minisztériumban fontos volt számomra, hogy a jelölt megértse a tanári és főiskolai környezetet.

 

 

Danko állítása szerint az ellenzék már tavasszal megpróbálta bemocskolni Gabriela Matečná mezőgazdasági minisztert, alaptalan vádakkal. Úgy látja, ő is hasonló támadások áldozatává vált korábban, ezért zavarja, hogy ha egy sajtótájékoztatón bármelyik ellenzéki politikus hamisan megvádol valakit és nem vállalják érte a felelősséget.

 

Webnoviny.sk
kép: SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!