A megjelenés fontos. Na de ennyire? Emmanuel Macron francia államfő az elmúlt három hónapban 26 ezer eurót költött sminkre. A francia állam feje nyilván sokat van a kamerák előtt, ám a szlovák átlagbér majd’ 29-szeresét make-upra költeni már túlzásnak tűnik.

 

A kínos összeget a francia Le Point napilap szellőztette meg. A lap információi szerint az összeg tartalmazza a sminkmester bérét is, aki Macronnal tart a televíziós vitákra és külföldi útjaira is.

 

A Le Point szerint azonban Macron még így is kevesebbet költ erre a célra, mint elődje, Francois Hollande, aki havi 10 ezer eurót fizetett a sminkmesternek (valljuk be, a jelenlegi elnök sem marad el tőle túlságosan).

 

 hirdetes_300x300  

Emmanuel Macron számára az ilyen és ehhez hasonló hírek nem a legjobbkor kerülnek napvilágra. Népszerűségi indexe minden elődjénél alacsonyabban van a kormányzás 100. napja után, emiatt kétségbeesetten próbál választói kedvére tenni – elsősorban ez motiválta, hogy találkozzon a Slavkoci Hármakkal Salzburgban szerdán (erről bővebben itt).

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Nyitókép: topky.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!