Két ellentétes félidőt hozott a Fortuna liga listavezetői helyéért zajló mérkőzés. Az első 45 percben jobb volt a DAC,  a második játékrészre azonban teljesen szétesett. És bár a félidőben még 0:1-re vezettünk, a végén a nyitraiak örülhettek a 3:1-es végeredménynek.

 

Az első félidőben Pačinda nagyon fontos góljával és Kalmár remek irányításával vezetett a DAC a listavezető otthonában. Nyitrán a több, mint ezer fanatikus dunaszerdahelyi szurkoló űzte, hajtotta a Rossi legénységet.

 

A mérkőzés elején forró volt a hangulat: A szlovák himnusznál ugyanis a vendégszurkolók hátat fordítva felmutatták az áthúzott Nyitra lapokat, mire egy kisebb szlovák társaság odament a vendégszektorhoz, és elkezdte skandálni, hogy „Bi, a bi, a bi maďara…” – amire felvonultak a rohamrendőrök.

 

 hirdetes_300x300  

 

 

 

 

 

 

 

 

A második félidő elején, Balaj góljával a 47. percben szépített a Nyitra. A DAC játéka érezhetően visszaesett, de azért nagy helyzete nem volt a Nyitrának. A 79. percben azonban Balaj újta betalált (2:1), majd négy percre rá Charizopulos adta meg a kegyelemdöfést.

 

Amilyen jól, tudatosan játszott a DAC az első félidőben, olyan szétesett, gyenge teljesítményt nyújtott a második 45 percben. Kalmár ugyan próbálkozott, de a többiek visszaestek.

 

Nyitra – DAC 3:1

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!