Pozsony megye már 15. alkalommal díjazza azokat a személyeket, akik a legtöbbet tettek a megye fejlődéséért, a lakosság életszínvonalának javításáért. Az elismerésre a megye lakosai, szervezetei és intézményei jelölhetnek embereket, a nevezési határidőt augusztus 31-ről egészen október 31-ig hosszabbították meg.

 

„Pozsony megye idén is kitünteti a kerület és közösség számára jelentős és értékes személyiségeit. A díjazottak, akik személyek és szervezetek is lehetnek, a megye kitüntetését kapják meg, mégpedig a Samuel Zoch díjat, egy elnöki emléklapot és díszpolgári címet. Mi ezzel köszönjük meg tevékenységüket és sokan vannak, akik ezt megérdemlik”

 

-mondta Pozsony megye ispánja, Pavol Frešo. A hivatalos jelentkezési lapot, valamint a jelölt életrajzát, vagy szervezet aktivitási jegyzékét aláírással együtt október 31-ig küldhetjük be a megyei hivatalba (cím: Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava), vagy elektronikuson a [email protected] e-mail címre.

 

 

 hirdetes_400x285  

Körkép.sk
kép: BSK (2015-ös díjazottak)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!