Sároseperjes csapatát fogadta a MOL Arénában a DAC a Fortuna Liga 7. fordulójában. Marco Rossi vezetőedző születésnapján sajnos nem sikerült megszerezni a három pontot, 0-0-val végződött a találkozó.

Marco Rossi: Nehéz meccs volt, ez nem a mi napunk

Elképesztő Satka-helyzettel indult a mérkőzés, de a vendégek kapusa nagy bravúrral hárított. Az első félidőben leginkább a DAC irányította a játékot, azonban nem sikerült komoly helyzetet kialakítani. A játékrész végén Vida egy parádés támadás után viszont a hálóba gurította a labdát, de a találatot érvénytelenítették les miatt.

Otthon vesztettek pontokat a sárga-kékek : DAC-Sároseperjes élőben a Körképen

A második félidőt nagy iramban kezdték a csapatok, a DAC több helyzetet is kialakított. Hiába azonban minden igyekezet, a második játékrészben sem sikerült sok helyzetet kialakítani, a vendégek mindent beleadva védekeztek. Davis becserélésével többet támadtak a hazaiak, beszorították a vendégeket, akik nem is igyekeztek előre. Hiába azonban minden igyekezet, a cserék sem hoztak változást, döntetlennel zárult a mérkőzés.

 

 hirdetes_400x285  

Šatka szerint 3 pontot akartak szerezni, különösképpen Rossi születésnapján. Sajnos csak egy jött össze. Tomáš Malec is nyilatkozott portálunknak, szerinte a legutóbbi két meccsen 4 pontot veszett a csapat, ennél több kell teljesítményben és pontokban is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!