Az SNS elnöke, Andrej Danko olyan embert szeretne látni az oktatásügyi tárca élén, aki képes lesz  a nyilvánossággal kommunikálni.

 

„Köszönöm a kérdéseiket”, majd válasz nélküli távozás. Ez vált az exminiszter, Peter Plavčan egyik jellegzetességévé. Ezeket a kellemetlenségeket szeretné a jövőben megakadályozni a nemzetiek vezére, Andrej Danko.

 

Az oktatásügyi tárca élén olyan embert szeretne látni, aki tehetséges a médiában és nemcsak a médiával, hanem a nyilvánossággal is képes kommunikálni – mondta Danko vasárnap a TA3 Politikában (V politike) című vitaműsorában.

 

 hirdetes_810x300  

„Bízom benne, hogy kedden olyan embert mutathatok be, aki nemcsak az összes követelmény teljesítésére lesz képes, de az oktatásügyi tárca vezetésére is. Arról, hogy ki lesz ez a személy, az SNS elnöksége dönt” – jelentette ki az SNS elnöke. A párt szűkebb elnöksége hétfőn fog tárgyalni, így az új oktatásügyi miniszter neve már kedden ismert lehet.

 

A párttagok közül senki sem remeg a pozícióért. Vannak szakembereinek a pártban, de látjuk azt is, hogy miként viszonyul a nyilvánosság az oktatásügyhöz” – folytatta Danko. A nyilvánosságnak, a harmadik szektornak, az ellenzéknek és az akadémiai köröknek is megvannak a saját követeléseik. Az SNS elnöke azt állítja, hogy olyan embert szeretne választani, aki az összes párt követeléseinek megfelel.

 

Forrás: sme.sk/teraz.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!