Mini rovatunkban időről időre beharangozzuk a másnapi Körkép érdekesebb témáit. Holnap, szeptember 18-án is több érdekes témával jelentkezünk a Körképen.

 

Adót csalt a szlovák államfő, és mindez titkosszolgálati módszerekre emlékeztető módon került nyilvánosságra. Andrej Kiska dühöng és magyarázatot követel, a Smer politikusai láthatóan elégedettek. Mi lehet az államfő és a legerősebb kormánypárt közti háború hátterében? Király Zsolt írásában a kulisszák mögé tekint.

 

Szívet melengető látvány látni a vasútállomásokon a településeket jelző magyar nyelvű feliratokat! Csakhogy…! Száraz Dénes cikke a Párkánytól Érsekújvárig tartó vonalszakasz abszurditásaira mutat rá.

 

  hirdetes_300x300   

Ha hétfő, akkor régiófoci. Komjáthy Petőcz Andrea ismét összegyűjti a magyarlakta vidékek alacsonyabb osztályú bajnokságainak hétvégi eredményeit.

 

P. Vonyik Erzsébet a Nemzeti Vágta lefontosabb történéseit foglalja össze Polák Zsóka remek helyszíni fotóival. Természetesen a felvidéki lovasokra, indulókra külön is kitérünk.

 

Szeptember 18-án a Baross Alapítvány megrendezi az első Gazdaságfejlesztési Párbeszéd című rendezvényét, Komáromban, a Tiszti pavilonban. A rendezvény célja, hogy bemutassa a mai gazdasági viszonyokkal harmonizált Baross Gábor Tervet, valamint tájékoztassa a vállalkozókat a gazdaság- és vállalkozásfejlesztési lehetőségekről. A Körkép.sk természetesen ott lesz, és mindenről beszámol.

 

Emellett természetesen a megszokott friss hírekkel, szemlékkel, színes összefoglalókról sem feledkezünk meg.

 

Várunk minden Körkép.sk olvasót hétfőn, szeptember 18-án is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!