Andrej Kiska államfő a TREND.sk portálnak elismerte, hogy egy újabb rendőrségi ügyben is felmerült a neve. 

 

Azután, hogy egy ismeretlen személy nyilvánosságra hozta cégének (KTAG) adóellenőrzését, a vállalatot újra adóellenőrök látogatták meg, ezúttal a 2013-as évet vizsgálják át. A napokban egy eperjesi nyomozó tájékoztatta az államfőt, hogy kihallgatásra kell mennie egy új rendőrségi ügy miatt.

 

„Visszaéltek a nevemmel, hogy pénz csaljanak ki emberektől. Ez egy teljes kitaláció, sajnos az információkkal való visszaélés miatt olyan hírek is megjelenhetnek, hogy ebben az ügyben vizsgálat folyik ellenem. Ezért inkább előre szólok” -mondta a TREND-nek hozzátéve, hogy nem mondhat el több részletet, mert még folyik a nyomozás.

 

Kiska szerint nem véletlen, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is megpróbálták meggyanúsítani:

 

 hirdetes_810x300  

„Elképzelhető, hogy néhány politikai párt így akar elrejteni néhány ügyet. Szintén összefüggésbe hozható a közeledő elnökválasztással is, melyet másfél év múlva tartanak meg, én pedig még mindig a legmegbízhatóbb politikus vagyok, rámutatok az ország problémáira, beidézem a minisztereket. Egy biztos, hogy akadályozom a kormányt, ennek pedig ez az eredménye.”

 

– hozzátette, hogy a történések nem tántorították el a közéleti szerepléstől, épp ellenkezőleg, inkább energiával töltötték fel.

 

„Látom, hogyan működik az államhatalom és a hivatali visszaélés. Olyan ember vagyok, aki sok embernek szúrja a szemét. Az a céljuk, hogy tönkretegyék megbízhatóságomat és csökkentsék népszerűségemet. Ezért történik az egész. Nem azt teszem, amit szeretnének és ez zavarja őket”

 

Kiska legkésőbb jövő szeptemberig elárulja, elindul-e újra a következő elnökválasztáson.

 

Teraz.sk
kép: topky.sk

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!