A Jagur Land Rover Slovkia autógyár ma hivatalosan is megkezdte a toborzási kampányát, melynek keretén belül 1000 új munkahelyet kínál a nyitrai üzemében. A kínált munkahelyek között több mint 800 pozíciót gyártó munkásoknak kínálnak.

 

Összesen 2800 új munkahelyet alakítottunk ki, ám ezeken kívül több ezer munkahelyet biztosítunk az alvállalatainknál is“ – mondta a mai pozsonyi sajtótájékoztatón az üzem igazgatója, Alexander Wortberg.

 

Az igazgató elmondása szerint a szlovákiai Jaguar Land Rover üzemben eddig 500 alkalmazott dolgozik. Ezek közül vannak, akik a nyitrai üzemben munkálkodnak, míg mások Nagy-Britanniában vesznek részt a szükséges iskolázáson. Az üzem éves kapacitása 150 ezer gépkocsi lesz. „A nyitrai üzem 2018 végéig megkezdi a működését” – mondta Wortberg.

 

 hirdetes_810x300  

A Jaguar Land Rover a legnagyobb brit autógyár. 2016-ban több mint 583 000 autót adott el a világ 136 országában. A cég világszerte több mint 40 ezer munkást alkalmaz, és további 240 ezer munkahelyet teremtett a gépkocsieladás terén, valamint az egyes beszállítóknak az üzemeiben és azokban a helyi üzemekben is, amelyik régióban éppen működnek. Az autógyár gyártó üzemei Nagy-Britanniában, Kínában, Brazíliában és Indiában találhatók, legújabban pedig a szlovákiai üzemüket építik.

 

Forrás: Aktuality.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!