Ahogy arról korábban beszámoltunk, jövő héten kedden értékeli ki az MLSZ elnöksége a magyar válogatott vb-selejtezős eredményeit, ahogy Bernd Storck munkáját is. 

 

Úgy látszik, nem csak a szurkolók körében merült fel, hogy a 10 mérkőzésen 13 pontot szerző magyar válogatottat irányító német szakembert esetleg meneszteni kellene. A Blikk információi szerint bár még nem mondtak fel Storcknak, máris minimum két név felmerült utódjaként.

 

A Blikk szerint az elsőszámú esélyes Storck helyére a jelenleg Dunaszerdahelyen dolgozó Marco Rossi, aki nyáron vette át a stafétát a DAC kispadján László Csabától.

 

 hirdetes_300x300  

Ma értesültem arról, hogy szóba került a nevem, teljesen váratlanul ért, nem számítottam rá. Már az büszkévé tesz, hogy egyáltalán erről beszélnek az emberek

 

nyilatkozta a Blikknek az olasz tréner.

 

Eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptam az ügyben az MLSZ-től. Érvényes szerződésem van a DAC-cal, de nyitott vagyok a tárgyalásra.

 

Rossin kívül felmerült még Szabics Imre egykori válogatott labdarúgó neve is, viszont a sárga-kékek trénere mellett szól, hogy jól ismeri a magyar focit és a Honvéddal sikerült megnyernie a bajnokságot. Ugyanakkor az is felmerült, hogy Szabics helyet kaphatna Rossi stábjában – már ha igazak a hírek.

 

Esélyes lehet a válogatott kispadjára a német Leipzig másodedzője, Lőw Zsolt (38) és a 2012-ben a Videotont Európa-liga-csoportkörbe vezető portugál Paulo Sousa (47) is. Felvetődhet László Csaba (53), Bölöni László (64), a felnőttcsapatnál másodedző Szélesi Zoltán (35), az NB I-es trénerek közül Herczeg András (61) neve.

 

László Csaba neve sem először merül fel a válogatott kapcsán – az Andorra elleni történelmi vereség után már felröppentek a hírek, hogy akár ő is válthatná Storckot.

 

Körkép.sk, blikk.hu

Nyitókép: csakfoci.hu

 

Kedden értékeli az MLSZ Storckot, komoly a tét

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!