Az egykori minisztert és a Markíza Televízió egykori főnökét, Pavol Ruskót kórházba kellett szállítani – informált a DenníkN.

 

Azután, hogy az ügyészség bejelentette, kérvényezte Pavol Rusko volt gazdasági miniszter, a Markíza tévétársaság egykori igazgatójának vizsgálati fogságát, Rusko egészségügyi problémára kezdett el panaszkodni.

 

Az orvosok megállapították, hogy a Markíza volt vezetője nincs életveszélyben és további vizsgálatokra küldték, amelyeket Rusko a rendőrök jelenlétében abszolvált.

 

 hirdetes_400x285  
Fotó: DenníkN

 

A Pozsonyi Kerületi Ügyészség tegnap juttatta el az illetékes Pozsonyi II. Járásbíróságra Rusko vizsgálati fogságának kérvényét. Az ügyészség attól tart, hogy a vádlott kibújhat a büntetőeljárás alól és befolyásolhatja a szemtanúkat, valamint a társvádlottakat. A bíróságnak a beadvány kézbesítésétől számítva 72 órája van a döntésre. Rusko, aki hétfőtől van előzetes letartóztatásban, addig rács mögött marad.

 

Mikuláš Černák besztercebányai egykori alvilági főnök azt állítja, hogy Rusko 1997-ben 20 millió koronáért rendelte meg nála üzlettársa, Sylvia Volzová meggyilkolását.

 

Forrás: DenníkN/Aktuality.sk

Nyitókép: DenníkN

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!