Lőrinc
  • HUF: 346.28
  • USD: 1.18
  • 22 °C
  • 32 °C
Friss hírek

Letartóztatások várhatók a Trump-kampány ügyében

Ezen a héten várhatók az első letartóztatások az Egyesült Államokban az amerikai elnökválasztást befolyásoló orosz összejátszás ügyében. A Szövetségi Nyomozóiroda (Federal Bureau of Investigation) vezetője, Robert Mueller készítette elő az első vádemeléseket.

 

Trump a twitteren tette közzé felháborodását: “Ez az egész orosz ügy akkor kerül előtérbe, amikor a republikánusok az adócsökkentések és -reformok felé tesznek lépéseket. Véletlen lenne mindez? Nem!” A republikánus elnök az egész jogi eljárást a demokraták és Hillary Clinton bűnének tartja, ami ellen fel kell lépni. Szerinte inkább Clinton asszony 33 ezer törölt e-mailjével, az orosz urán-megállapodással, és hasonló más esetekkel kellene foglalkozni.

Hirdetés(x)

 

Az elnökválasztást befolyásoló orosz összejátszás Donald Trump szerint “nem létezik”, ez a demokraták politikai játszmája. A gyanú szerint Oroszországból segítették Donald Trump győzelmét a 2016-os amerikai elnökválasztáson riválisával, Hillary Clintonnal szemben.

 

Egyelőre nem nyilvános, hogy pontosan kiket gyanúsítanak, és mit tartalmaznak a vádak. Sajtóértesülések szerint akár már hétfőn őrizetbe vehetik az első gyanúsítottat.

 

Euronews
kép: firstpost.in

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője.

Kövessen minket