Halálos áldozatokat követelő lövöldözés volt szerda este az amerikai Colorado államban, Denver egyik elővárosában, Thorntonban.

 

A thorntoni rendőrség későn este hozta nyilvánosságra, hogy az egyik áruházban történt lövöldözésnek két halálos áldozata és egy sebesültje van. Csütörtökre virradóra bejelentették, hogy a sebesült a kórházba szállítás után meghalt. Arról azonban nem közölt információt, hogy az elkövetőt elfogták-e vagy sem.

 

Az egyik szemtanú – akinek a fia éppen az áruházban vásárolt – az NBC televízió helyi adásában arról számolt be, hogy legalább harminc lövést hallott és a tettest sem ő, sem más nem látta kijönni az áruházból.

 

 hirdetes_810x300  

Aaron Stephens, aki a lövöldözéskor már éppen fizetett a pénztárnál, a Denver Post című lap munkatársának elmondta, hogy először egyetlen lövést hallott, majd kis szünet után többet is. Az emberek fejvesztve menekültek a kijáratok felé – tette hozzá.

 

Victor Avila, a thorntoni rendőrség munkatársa a CBS televíziónak elmondta, hogy a rendőrséget este fél hét körül riasztották, de mire kiértek a helyszínre, a lövöldözésnek már vége szakadt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki, lezárták az áruház és az egész bevásárlóközpont környékét, valamint az oda vezető utcákat is. Egy tucatnyi mentőautó érkezett a helyszínre. A rendőrök arra kérték a helybélieket, hogy maradjanak távol a bevásárlóközponttól.

 

MTI

Nyitókép: Getty Images/Evening Standard

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!