Szélsebesen terjed egy poszt a Facebookon, mely szerint a WizzAir mindenkinek ingyen repülőjegyeket osztogat. Ráadásul fejenként kettőt. 

 

A link egy kérdőívre irányít bennünket, ahol három végtelenül egyszerű kérdésre kell válaszolnunk. Ha ez sikerült, jön a lényeg: csak akkor tudjuk letölteni a jegyeket, ha előtte mi is megosztjuk a bejegyzést az oldaladon. Az egész arra megy ki, hogy az illetéktelenek így szerezzék meg az adatainkat.

 

A WizzAir néhány órával ezelőtt angol nyelven adott ki egy közleményt, amelyben azt írják, nagyon sok bejelentés érkezett hozzájuk csaló oldalakról a Facebookon keresztül. Hozzátették, nem osztogatnak ingyen jegyeket, nincsen ilyen akciójuk. Az poszton keresztül elérhető oldal csak hasonlít az övékre. Mindenkit arra kérnek, ne osszák tovább a bejegyzést.

 

 hirdetes_810x300  

A légitársaság továbbá arra is felhívta a figyelmet, hogy kizárólag a hivatalos weboldalukon, a Wizzair.com, valamint a légitársaság hivatalos közösségi oldalain és a WIZZ hírlevélben szereplő promóciók valósak.

 

 

Forrás: mno.hu/Körkép.sk

Nyitókép: WizzAir

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!