Mintegy ezer ember előtt szervezett megemlékezést a bársonyos forradalom 28. évfordulóján az ellenzék Pozsonyban. Az SaS, OLaNO és a KDH pártelnökei és frissen megválasztott megyei elnökei mellett Menyhárt József is felszólalt.

 

Az MKP elnöke úgy fogalmazott, a magyarok és az ellenzék a barikád ugyanazon oldalán áll és közösek a céljaik: leváltani a Smer – SNS – Most-Híd kormányt.

 

Richard Sulík, Igor Matovič és Alojz Hlina beszédeiben kitartásra szólították fel a választópolgárokat. A megyei választások szerintük megmutatták, hogy jó úton járnak és közel a változás.

 

 hirdetes_300x300  

 

 

Menyhárt József beszéde:

 

 

Pozsony-, Nagyszombat-, Zsolna – és Eperjes megye újonnan megválasztott vezetői arról biztosították a jelenlévőket, hogy tudatosítják felelősségüket és pozitív példával fognak elöljárni. „Szolgálni akarunk, nem uralkodni Önök felett” – hangsúlyozta Erika Jurínová, Zsolna megye új vezetője.

 

 

 

 

 

 

Adalék az eseményhez, hogy Menyhárt József beszéde után a több tízezer euróval támogatott, Most-Hídhoz közeli dunaszerdahelyi bulvárportál fotósa folyamatosan fényképezte az MKP és az OĽaNO elnökét, majd Simon Zsolttal egyeztetett. Barak Dávid meg is fenyegette a mindezt megörökítő Körkép.sk riporterét. „Ki fogod húzni a gyufát. Nagyon megbánod” – hangzott a fenyegetés a Barak klán tagjától.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!