A magyarországi, Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció október 9-én kezdődött. A magyar kormány most egy héttel, december 1-jéig meghosszabbította a határidejét. A dolog azonban nem mindenkinek tetszik. A pilisszentkereszti Mária Jakabová Šingeľová (vagy magyarosan Jakab Róbertné Singely Mária) egyenesen hülyeségnek nevezte a konzultációt.

 

„Úgy vélem, és talán ez keménynek hangzik, hogy az egész egy hülyeség. Az összes kérdést előre megszerkesztették. Azt hiszik, hülye vagyok és nem értem a dolgokat”

 

válaszolta a Szlovák Távirati Iroda kérdésére. A TASR a „merre tovább magyarországi szlovákság” című konferencián szólította meg a résztvevőket”. Jakabová Šingeľová egyébként a Magyarországi Élő Szlovákok Egyesületének volt elnöke a ’90-es évek végén.

 

A nyugdíjas korú hölgy egyébként azt állítja, véleményével nincs egyedül.

 hirdetes_400x285  

 

„A [magyar] kormány ellenséget keres, mert nincs más választása, hogy megtartsa híveit”

 

Jakabová Šingeľová véleménye viszonylag jól adja vissza a magyarországi ellenzéki média üzeneteit, ugyanakkor nem csak ebben tér el véleménye a magyar kormány álláspontjától. 2015-ben kijelentette,

 

„Magyarországon a 18. század elején nem egész 3 millióan éltek, ma 10 millió lakosa van. Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy befogadták az idegeneket, a bevándorlókat: horvátokat, szerbeket, ruszinokat, németeket és persze jöttünk, mi, szlovákok is. Mit jelent ez? Az én véleményem, hogy mindannyian migránsok, bevándorlók leszármazottai vagyunk”

 

érvelt a migránsok befogadása mellett Jakabová Šingeľová.

 

A magyarországi nemzeti konzultációban a polgárok arra válaszolhatnak, „támogatják-e, hogy”:

 

  1. Soros György arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.

  2. Soros György brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.

  3. A Soros-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.

  4. A Soros-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.

  5. Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.

  6. A Soros-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

  7. A Soros-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

 

Teraz.sk, Körkép.sk

Nyitókép: magyaridok.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!