Korábban a Körképen is beszámoltunk arról, hogy rendkívül gyors tempóban halad az új Slovan-stadion építése, amely egyben a szlovákok nemzeti stadionjaként is funkcionál majd.

 

Igen ám, de a szemfüles szurkolók a rendelkezésre álló fényképek és tervrajzok alapján egy különös szektorra bukkantak. Az új Téglamezei Stadion befogadóképessége 22.500 fő lesz, de szerintük egy amatőr hiba is csúszott a projektbe – lesz ugyanis egy olyan szektor, amelynek egyes részeiről senki nem látja majd a pályát.

 

 

 hirdetes_300x300  

A szurkolók a fenti képen bekarikázott, VIP-szektor mellett található rész miatt elégedetlenkednek. A nézők ugyanis ahelyett, hogy az egész pályát belátnák, legfeljebb maguk elé bámulhatnak, vagy a falat leshetik.

 

 

A Markíza televízió információi szerint azonban nem fordulhat elő, hogy valakinek csalódást okozzon a kilátás, ugyanis ide csak a vizuális hatás miatt szerelnek majd be székeket, de ez nem befolyásolja majd a stadion befogadóképességét. A televízió értesülései szerint a VIP-szektor melletti helyekre nem lehet majd jegyeket vásárolni.

sport.sk
képek: Aktuality.sk / Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!