Robert Fico kormányfő feleségével és fiával tölti a karácsonyt. A miniszterelnökék karácsonyi asztalára szenteste ponty és krumplisaláta, valamint káposztaleves kerül.

 

Az édesanyám savanyú káposztalevest készít gombával, de azt csak holnap hozza nekem. Így lesz ilyen levesem is, meg olyan is” – mesélte az ünnepi menüről Fico, majd hozzátette, hogy a karácsonyi vacsora előtt még egy jót sportol.

 

A belügyminiszter, Rober Kaliňák szenteste jó barátjához hasonlóan szintén káposztalevest fog fogyasztani, amit a felesége készít számára. „A pozsonyi és a liptói káposztalevesek vegyítése remek kombinációt szül” – konstatálta Kaliňák, akit idén karácsonyfa-díszítés közben lelpelezett le a fia. „Jézuskaként díszítettem a karácsonyfát, amikor a fiam rajtakapott. Mondhatom, volt mit megmagyaráznom” – tette hozzá nevetve.

 

 hirdetes_300x300  

Tomáš Drucker egészségügyi miniszter az ünnepeket otthon, családi körben szeretné eltölteni. A környezetvédelmi miniszter, Solymos László szintén a családjával ünnepel, a szentestét pedig a testvérénél tölti. A Solymos család ünnepi asztaláról nem hiányozhat az ostya, a halászlé, valamint a ponty és a saláta. A most-hidas környezetvédelmi minisztert leginkább a nyugalomnak örvend, valamint annak, hogy együtt lesz a család.

 

Forrás: teraz.sk

Nyitókép: TASR/Pavel Neubauer

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!