A Nagyszombati kerületi bíróság hétfőn életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte az a 35 éves dunaszerdahelyi férfit, aki 2015-ben két embert is meggyilkolt.

 

M. László 2015-ben először az 55 éves rokkantnyugdíjas Máriát ölte meg, majd néhány hónappal később az ugyanazon a településen élő 63 éves Ferenccel is végzett.

 

A megölt férfit az elkövető lakásában találták meg fóliába csomagolva, ahova azzal a szándékkal vitte a holttestet, hogy elégesse. Az áldozaton több szúrt sebet is találtak, az elkövető valószínűleg haszonszerzés céljából ölte meg a 63 éves férfit.

 

 hirdetes_810x300  

Máriát pár hónappal korábban találták holtan saját lakásán betört fejjel és a nyakát ért sérülésekkel. Akkor őrizetbe vették M. Lászlót, de az ügyész a bizonyítékok hiányosságára hivatkozva szabadon engedte.

 

A bíróság most a vádlottat mindkét gyilkosság elkövetéséért bűnösnek tartja, és életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte. Az elítélt a bűncselekmények különös kegyetlenségére való tekintettel a legszigorúbban őrzött fegyházba kerül.

 

A bíróság döntése nem jogerős, a vádlott fellebbezett.

 

teraz.sk

Nyitókép: teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!