Babos Tímea csütörtökön először a szlovén Dalila Jakupovićcsal találkozott Tajpejben. A mérkőzés 2 óra 7 percig tartott. A magyar versenyző 6:3, 4:6, 6:2-re nyert.

 

„Nagyon-nagy és rendkívül nehéz mérkőzés volt. Jól játszott Jakupović! Elég lassú a pálya, ez inkább az ellenfelemnek kedvezett. Tegnap és ma is rengeteget kellett mozogni. De Jakupović sokkal jobban teniszezett, mint amit a ranglistája mutat. Boldog vagyok, hogy sikerült megnyerni ezt a mérkőzést! Végig nagyon nehéz, az első, a második és a harmadik szett. Amint éreztem a döntő játszmában, hogy esélyem van, azt igyekeztem kihasználni. Ezt volna a kulcs a győzelemhez. Tényleg örülök! Nemrég volt egy gyors jegelés, aztán jön a páros. Menni kell tovább!”

 

nyilatkozta Babos.

 

A 4. helyen kiemelt magyar játékos következő ellenfele Magda Linette (7.) lesz.

 hirdetes_300x300  

 

Párosban elődöntős

 

A 250 ezer dollár összdíjazású versenyen párosban a tajvani Csan Hao-csinggel együtt lépett pályára Babos. Japán ellenfeleiket 6:1, 6:4-re verték meg a 62 percig tartó mérkőzésen.

 

A magyar-tajvani kettős ellenfele az elődöntőben a Hibino Nao (japán, WTA-páros: 46.) – Okszana Kalasnyikova (grúz, WTA-páros: 63.) páros lesz.

 

babostimea.hu, Körkép.sk

Nyitókép: babostimea.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!