Vasárnap a közszolgálati televízió (RTVS) ‘O 5 minút 12’ című politikai vitaműsorában kapott teret Bugár Béla (Most-Híd) és Boris Kollár (Sme rodina), hogy megvitassák – többek között – az egyetemi diákszállókra szánt támogatást.

 

Bugár Béla kénytelen volt védekező álláspontra helyezkedni Martin Strižinec moderátorral szemben, aki felvetette a most-hidas politikusnak, hogy a rektorok számításai szerint mintegy 300 millió euróra lenne szükség a kollégiumok rendbetételére.

 

Bugár kijelentette, hogy nem lehet mindent egyszerre megcsinálni, szerinte a most jóváhagyott 10 milliós támogatás csak a kezdet.

 

 hirdetes_300x300  

„Abból főzünk, amink van” – mondta Bugár.

 

A moderátor felvetette Bugárnak, mint „az embernek, aki már több mint 25 éve benne van a politikában”, hogy a problémák nem most keletkeztek, már régóta fennállnak, miért nem tettek eddig semmit a megoldás érdekében. Bugár erre azt válaszolta, hogy azért, mert nem volt rá teljeskörű megoldás.

 

A vitaműsorban az is elhangzott Bugártól, hogy a javítások megkezdése így is bizonyos időbe telik majd, mivel a munkák elvégzésére tendereket kell kiírni, az pedig néhány hónapba telik.

 

A teljes adás itt tekinthető meg.

 

Körkép.sk

Nyitókép: Bugár Béla facebook-oldala

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!