A Wizz Air ma reggel 9.20-kor induló Barcelona–Budapest járatát villámcsapás érte a felszállást követően.

A ma reggel 9.20-kor induló menetrend szerinti Barcelona–Budapest járatot nem sokkal a felszállás után az emelkedés közben villámcsapás érte. A pilóta jelezte ezt, majd néhány kör megtétele után visszatért Barcelonába , ahol az utasok továbbra is egy szállodában várják a további információkat” – írta egy utas a Híradó.hu-nak.

 

Az üggyel kapcsolatban a Híradó.hu megkereste a légitársaság sajtóosztályát, ahol a következő tájékoztatást kapták: a Wizz Air W6 2376 számú Barcelona–Budapest járata villámcsapás miatt visszatért a kiindulási repülőtérre. A repülőgép rendben leszállt, majd műszaki ellenőrzést hajtottak rajta végre. A járat várhatóan magyar idő szerint 23.30-kor indul Budapestre.

 

A Wizzair válaszában kitért arra is, hogy a vonatkozó jogszabályoknak és a Wizz Air szabályzatának megfelelően az utasoknak étkezési vouchereket biztosítanak.

 hirdetes_810x300  

 

A Wizz Air minden érintett utastól elnézést kér a kellemetlenségért, de utasaink és személyzetünk biztonsága elsődleges számunkra” – fogalmazott levelében a Wizz Air kommunikációs osztálya.

 

Forrás: Hirado.hu

Nyitókép: Forbes

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!