A RTVS 1-es csatornáján 11:55kor kezdődő O 5 minút 12 című műsorában Peter Gajdoš (SNS) védelmi miniszter és Ľubomír Galko (SaS) parlamenti képviselő ül vitaasztalhoz. A téma a szlovák hadsereg modernizációja, jelenlegi állapota, és a készülő beszerzések átláthatósága lesz.

 

A műsorvezető Martin Strižinec.

 

A TA3 csatornán 11:00-tól kezdődő V politike című műsorában ezen a hétvégén Andrej Danko (SNS) házelnök, Peter Kažimír (Smer) pénzügyminiszter, Boris Kollár (Sme rodina) parlamenti képviselő/pártelnök, Alojz Hlina (KDH) pártelnök, és Richard Vašečka immáron frakción kívüli képviselő vendégeskedik. A csatornán gyakran kapnak egyéni teret a politikusok (főleg a kormánypártiak), nem mindig kell ütköztetniük véleményüket egy másik meghívott vendéggel. Jelentősebb összecsapásra Hlina és Vašečka között lehet számítani.

 

 hirdetes_810x300  

A témák: gazdasági növekedés és adópolitika, a hadsereg modernizációja és a közbeszerzések átláthatósága, a végrehajtási amnesztia, a köztisztviselők és magas beosztású állami menedzserek fizetése, a KDH pártenök-választása, a koalíció és az ellenzék kapcsolata.

 

Műsorvezető: Norbert Dolinský.

 

Körkép.sk

Nyitókép: youtube.com/illusztrációs

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!