Négy halálos áldozata van annak a robbanásnak, amely vasárnap este történt a közép-angliai Leicester egyik kis vegyesboltjában. A kétszintes épület kigyulladt és összedőlt.

 

Vasárnap este robbanás történt az angliai Leicester városának egyik kis vegyesboltjában. A kétszintes épület a helyszíni beszámolók szerint kigyulladt és teljesen összeomlott. Az üzlethelyiség a robbanás idején nyitva volt. Az épület előtt egy fedett buszmegálló is volt, amely a helyszíni fényképfelvételek szerint szintén romba dőlt.

 

A tájékoztatás egyenes utalást tesz arra, hogy az áldozatok és a sérültek száma növekedhet. A rendőrség szerint ugyanis az összeomlott épület egy üzlethelyiségből és egy kétszintes lakóingatlanból állt, és elképzelhető, hogy vannak, akiket még nem találtak meg. Az esetleges további sérültek vagy áldozatok felkutatására irányuló mentési tevékenység folytatódik – áll a rendőrségi tájékoztatásban.

 

 hirdetes_400x285  

A hétfői rendőrségi közlemény megerősítette azt is, hogy az eddigi vizsgálat nem tárt fel olyan körülményt, amelynek alapján az incidens a terrorizmushoz lenne köthető. A robbanás és a tűz oka egyelőre nem ismert, az ennek kiderítését célzó vizsgálat megkezdődött.

 

MTI

Nyitókép: Jason Senior/SWNS.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!