Hiába tagadják, DK-sok állnak a határon túli magyarokat gyalázó oldal mögött – ezzel a címmel közölt írást ma a Mandiner.hu.

 

„Nem igaz, hogy nincs kapcsolat a DK és a határon túli magyarokat gyalázó, már felfüggesztett Facebook-oldal között. Egy magát DK-tagnak valló felhasználó részt vett az oldal szerkesztésében. Gyurcsány pedig még oklevelet is adott neki „áldozatos munkájáért, kimagasló teljesítményéért”.

 

írja a portála, mely bizonyítékokkal is alátámasztotta cikkét.

 

Mint kiderült, a Facebook által uszító tartalmakért felfüggesztett „Ne szavazhasson, aki SOHA nem élt itt” oldal adminisztrátora egy magát a Demokratikus Koalíció tagjának valló hölgy volt.

 hirdetes_400x285  

 

A határon túli magyarokat gyalázó facebook oldal a Gyurcsány Ferenc pártjához hasonló hangvételű szövegeket futtatott.

 

És bár a DK elhatárolódott az oldalról, a Mandiner kiderített, hogy a működtető nemhogy DK-s párttag, de több képen együtt pózol Gyurcsány Ferenccel (lásd: nyitókép), aki a határon túliaknak adott szavazati jog legnagyobb kritikusa.

 

„Olvasónktól megkaptuk egy Facebook-beszélgetés fotóját, melyen egy bizonyos B. S. Ica, aki magát a DK tagjának vallja, valamint a DK aktivistája, elismeri hogy ő is részt vett az uszító Facebook-oldal kezelésében, valamint jelenleg is adminisztrátora a majdnem azonos nevű Facebook-csoportnak.”

 

„A csoport nem azonos a letiltott oldallal, ezért olvasónk megkérdezte a csoport adminisztrátorait, hogy az uszító oldalt is ők kezelték-e. B. S. Ica adminisztrátor válasza igen volt, és azt is megtudtuk, hogy az oldalt nem törölték, csak felfüggesztették.”

 

Az oldal tehát nem szűnt meg, csak felfüggesztették.

 

Forrás: Mandiner.hu

 

Mandiner.hu

Nyitókép: Mandiner.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!