Kedden 17 órakor találkozik a DAC a Nagyszombat csapatával a Slovnaft Cup negyeddöntőjében. A tét nagy, ugyanis a győztes csapat jut tovább az elődöntőbe.

 

„Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, ám a bajnoki éllovas Nagyszombat ellen lépünk pályára, ráadásul idegenben. Egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, ami alaposan megnehezíti a helyzetünket. Természetesen igyekezni fogunk a legjobbunkat nyújtani a továbbjutás érdekében, de tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. A legerősebb összeállításban és maximális összpontosítással vágunk neki a mérkőzésnek. Meglátjuk, mire lesz ez elég,”

 

mondta Marco Rossi vezetőedző.

 

A Slovnaft Cup szabályai szerint a negyeddöntőig egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, rögtön a büntetőpárbaj következik.

 hirdetes_400x285  

 

A Slovnaft Cup negyeddöntőjében az FC Spartak Nagyszombat otthonában holnap 17:00-órakor lépünk pályára, játékvezetők Horváth – Benko, Bobko.

 

A Slovnaft Cup negyeddöntőjének programja:

Kedd, 2018. március 13., 16:00 ó: Poprad-Ružomberok, 17:00 ó: Trnava-DAC

Szerda, 2018. március 14., 14:30 ó: Borčice-Žilina, 18:00 ó: Slovan-Liptovský Mikuláš

 

Az elődöntő sorsolása (melynek hivatalos játéknapjai április 3-a és 17-e) 2018. március 15-én, csütörtökön kerül megrendezésre a szlovák labdarúgás Dicsőségcsarnokában. A Slovnaft Cup győztese megmérkőzhet a Csehszlovák Szuperkupáért is – ezt a mérkőzést idén Szlovákiában rendezik.

 

fcdac.sk

Nyitókép: fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!