A hírek szerint már nyáron elindíthatja Watch szolgáltatásán belüli, kifejezetten híradós anyagok publikálására és követésére alkalmas felületét a Facebook.

 

Csupán néhány hónapja, és kizárólag az amerikai felhasználók számára érhető el a Facebook Watch, a közösségi oldal új, videós részlege, ahova az oldallal szerződés viszonyban állók tölthetnek fel tartalmakat. A közösségi oldal lényegében saját YouTube-jának megfelelő felületen így elsősorban a profi videósok műsorai láthatók, illetve lesznek láthatók, a projekt kezdeti stádiuma miatt az ugyanis továbbra is fejlesztés alatt áll – írja a HVG.

 

A portál szerint a híradósított Facebook Watch már idén nyáron elindulhat, az oldal pedig több szolgáltatóval is tárgyalásba kezdett, hogy megfelelő tartalommal lássák el a szekciót. A hírek szerint ez első körben tíz partnert jelent majd. Olyan szolgáltatókkal igyekeznek jelenleg megállapodásra jutni, amelyek legalább egy éven keresztül biztosítanának napi videós beszámolókat a fontosabb történésekről.

HVG

 hirdetes_810x300  

Nyitókép: digiday.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!