Ahogy arról a Körkép.sk is beszámolt, a közmédiánál dolgozó televíziós alkalmazottak nyílt levélben tiltakoztak az Jaroslav Rezník igazgató hivatalba lépése után igazgatói kerülő menedzserek döntésével. A nyílt levelet több mint 60-asn írták alá.

 

Az RTVS vezetősége közleményben reagált a vádakra, az állásfoglalást Rezník és a köztévé hír- és publicisztikai igazgatója, Vahran Chuguryan is aláírta – e utóbbi tiltotta meg az alkalmazottaknak, hogy az adásban viseljék az #AllForJan feliratú kitűzőket.

 

Az állásfoglalás szerint az új vezetőség azon dolgozik, hogy az RTVS objektív és kiegyensúlyozott tájékoztatást nyújtson a nézőknek, és nem ért egyet „a külső és belső ellenségkép keresésével”. A vezetőség szerint a „tapasztalatlan és bizonytalan szerkesztők” csak szeretnék „megtörni az új vezetést”, és az általuk tett lépések „csak figyelemelterelésül” szolgálnak.

 

 hirdetes_810x300  

„A szerkesztőség radikális fiatal magja ahelyett, hogy energiáit az önképzésre fordítaná és odafigyelne illetve részt vállalna az előttük álló kihívásokból, úgy döntött, hogy belső falat emel, ellenségeket keres és másokat kritizál – „aki nincs velünk, ellenünk van”.

 

HNonline.sk

Nyitókép: HNonline.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!