A negyedik évadban megújult a díszlet, és új műsorvezető – Bősze Ádám mellett idén Morvai Noémi – várja a nézőket péntek esténként a közmédia komolyzenei tehetségkutatójában.

 

Pénteken egy felvezető műsor lesz, amelyben az elmúlt évadok emlékezetes pillanatait idézik fel. Egy hét múlva pedig már kezdődik a válogató. A kicsik, tinik, illetve a nagyok középdöntőiből három-három versenyző jut a júniusi döntőbe. Újdonság, hogy idén a Duna csatorna mellett az M5-ön is látható majd a tehetségkutató.

 

A Virtuózok olyan értékeket tud megmutatni, amelyek hosszú távon is 21. századi körülmények között a mai világban is érdekesek. Fiatalokat, középkorúakat és időseket egyaránt a képernyő elé ültetnek, valódi művészetet, valódi értékeket mutatnak meg – mondta Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója.

 

 hirdetes_300x300  

A zsűri tagja idén is Miklósa Erika Kossuth- és Liszt-díjas operaénekes; Batta András Erkel Ferenc-díjas és Széchenyi-díjas zenetörténész, egyetemi tanár; Kesselyák Gergely, Liszt Ferenc-díjas karmester, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház tagja; Balázs János Liszt- és Junior Prima-díjas zongoraművész, Érdemes Művész és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

 

Április 13-án az előző három évad emlékezetes pillanatait idézik fel a zsűritagok és néhány szereplő, április 20-án pedig a tinik válogatója kerül képernyőre. Utána a kicsik és a nagyok válogatói, majd a korcsoportos elődöntők, végül a döntő és a finálé következik.

 

Hirado.hu

Nyitókép: MédiaKlikk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!