Ahogy arról a Körkép.sk-n korábban beszámoltunk, szombaton fontos rangadót játszik a DAC a Spartak otthonában, a nagyszombati City Arénában.

 

A mérkőzésre a DAC szurkolói 900 belépőjegyet kaptak a szervezőktől, és a nagy érdeklődésre való tekintettel a sárga-kék szektorral szomszédos szektorokat is megnyitják a szurkolók előtt. Ezzel valószínűleg a Nagyszombat ellen is teltház várja majd a játékosokat.

 

A Spartak szurkolói futballpoklot ígérnek a dunaszerdahelyi ultráknak, így minden torokra fokozottan szükség lesz szombaton!

 

 hirdetes_300x300  

DAC-körkép: Teltház Nagyszombatban és a Slovan ellen is

 

Mivel a rendőrség kockázatosnak minősítette a találkozót, így szigorú biztonsági intézkedésekre kell számítani a mérkőzés előtt, alatt és után is.

 

„A DAC szurkolói számára külön parkolót jelölt ki a szervező hazai klub: a Kollár utca 5-ös számú parkolójában (a térképet GPS koordinátákkal lásd alul). Gépjárművekkel a Sladovnícka utcán át javasoljuk megközelíteni a stadiont.”

 

olvasható a DAC hivatalos oldalán.

 

„A City Aréna beléptető kapui két órával a találkozó kezdete előtt, 15:00 órakor nyitnak. Mindenkit megkérünk, hogy időben – minimum egy órával a mérkőzés előtt – érkezzen a stadionhoz, mivel két zónás ellenőrzési pontok lesznek. Négy, szenzorral működő beléptető kapu áll majd rendelkezésre a DAC-szurkolóknak, ezért a beléptetés nagyon hosszadalmas lehet.”

 

figyelmeztet a dunaszerdahelyi klub.

 

forrás: fcdac.sk

 

Körkép.sk, fcdac.sk

Nyitókép: Körkép.sk/archív

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!