A Liverpool minden játékosa szomorkodhat az elveszített BL-döntő miatt, Loris Karius azonban kénytelen megbirkózni a szurkolók személyes haragjával is.

 

A szombat esti BL-döntő nem csak azzal marad fenn a történelemben, hogy a Real Madrid 3:1-es győzelmet aratott, hanem azzal is, hogy a Liverpool német kapusa mekkorákat bakizott. Nehéz lenne vitatni, hogy Karius két kulcsfontosságú pillanatban is hibázott, ami két gólhoz juttatta a spanyolokat.

 

Ahogy az lenni szokott, jó néhány szurkoló személyes sértésként könyvelte el a vereséget, amelyért kizárólag a 24 esztendős hálóőrt hibáztatják. Karius és családja vasárnap óta folyamatosan életveszélyes fenyegetéseket kap a közösségi hálón. A fenyegetéseket a brit rendőrség is megerősítette, ahogy azt is, hogy komolyan veszik a potenciális veszélyt és minden egyes esetet külön kivizsgálnak.

 

 hirdetes_810x300  

Karius csapattársai közül néhányan nyilvánosan is kiálltak társuk mellett, mint mondják, ahhoz, hogy a döntőig juthassanak, az ő teljesítményére is szükség volt, hibázni pedig emberi dolog.

 

Így nyert BL-döntőt a Real – videóösszefoglaló

 

sport.sk, Körkép.sk

Nyitókép: sport.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!