Frissítve: 19.55 A hosszabbításban esett Kádár öngóllal végül 1:2-es vereséget szenvedett a magyar labdarúgó válogatott a Groupama Arénában a világbajnokságra készülő Ausztráliától. Nem játszott rosszul a magyar válogatott, de mindkét vendég találat óriási védelmi hiba után, rendkívül szerencsétlen módon esett.

 

Gólnélküli döntetlent hozó első félidő után először a 74. percben Arzani gyenge lövését Dibusz a saját hálójába védte. Potyagóllal 0:1. A 87. percben Fiola beadása után Sainsbury fejjel a saját kapujába bólintott, 1:1.

 

Budapest, 2018. június 9.
Sallai Roland (háttal) és az oroszországi világbajnokságra készülõ ausztrál csapat játékosa, Aaron Mooy a Magyarország – Ausztrália barátságos labdarúgó-mérkõzésen a fõvárosi Groupama Arénában 2018. június 9-én.
MTI Fotó: Czagány Balázs

 

Majd amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, a 91. percben Irvine beadását Kádár a saját kapujába segítette. Újabb öngól: 1:2

 hirdetes_300x300  

 

Kép: Nemzeti Sport

 

Leekens szövetségi kapitány a mérkőzés után nyilatkozva elmondta, hogy a játékkal többé-kevésbé elégedett volt. Mint fogalmazott, taktikus mérkőzést játszottak és többet érdemeltek volna.

 

„A széleken is jók voltunk, csak a gól hiányzott az akciók befejezésénél. Dibusznak pechje volt. De inkább most legyen pechje, mint éles meccsen, mondjuk Finnország ellen” – nyilatkozta Leekens.

 

„A helyzet az, hogy folyamatosan látom a fejlődést és hamarosan jönnek az eredmények is. Most az emóciók láthatók a szurkolóknál is. Ezek a játékosok igenis akarnak és tudnak szenvedni a csapat érdekében” – tette hozzá Leekens.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!