Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World csatorna vasárnap este élőben sugározta. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

 

Budapest, 2018. július 8.
A késõbbi gyõztes Szarvas Andrea a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

Az első udvarhölgy Galambos Patrícia, a második udvarhölgy Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. Szarvas Andrea a közönségdíjat is elnyerte és a legszebb mosoly címet is neki ítélte meg a közönség.

 

Budapest, 2018. július 8.
A Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny döntõsei a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

 

 hirdetes_300x300  

Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. Ott a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a döntős mezőny.

 

MTI

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!