Az első félidőben lefocizta ellenfelét a DAC és Bayo két illetve Kalmár hat perc alatt szerzett három góljával 45 perc alatt el is döntötte a mérkőzést.

 

Igazi örömfocit nyújtott a kilátogató 6118 szurkolónak a dunaszerdahelyi futballklub. A DAC az első félidőben minden tekintetben ellenfele fölé emelkedett és lehengerelte a nagymihályiakat, akik csak labdatartásban tudták tartani a lépést a hazaiakkal.

 

Képek:

 

 hirdetes_400x285  

 

A második félidőben visszavettek a sárga-kékek, tartották az eredményt és  annyit játszottak csak, amennyire szükség volt. Tartalékoltak a Minsz elleni idegenbeli Európa Liga visszavágóra, ezt mutatta Bayo lecserélése is a 75. percben, és Ljubicic sem jött már ki a 2. félidőre.

 

Ennek ellenére a második játéktészre is jutott gól. A negyediket szintén magyar játékos, Vida Kristopher szerezte, majd a végén egy formás ellentámadás végén a nagymihályiak is szépítettek.

 

Jó hangulatú, eredményes és szép játékot mutató mérkőzésen van túl a DAC, melyen a szurkolók is szokás szerint odatették magukat.

 

A következő mérkőzés a csütörtöki EL-visszavágó, melyre 3:1-es hazai vereséggel utazik ki a DAC. Majd következik vasárnap a Nyitra elleni stadionavató, melyre alig 350 jegyet kaptak csak a szervezőktől a vendégek. A Körkép.sk mindenesetre ott lesz a mérkőzésen.

 

Körkép.sk

 

Örömfoci Dunaszerdahelyen – Az 1. félidő után DAC – Nagymihány 3:0

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!