Kérvényében azt írja, hogy kapcsolatuk felbomlása óta Pitt semmilyen komolyabb összeget nem fizetett közös gyerekeikre. A dokumentum szerint pedig nem tartott be semmit a szóbeli, anyagi jellegű megegyezésükből sem.

 

Angelina Jolie Pitt szeretné, ha még idén pont kerülne a Brad Pittel való válásuk végére. A hollywoodi színésznő ügyvédei ez ügyben kedden fordultak levélben a Los Angeles-i bírósághoz.

 

A dokumentumban azt írják, hogy Brad Pitt ügyvédeivel együtt szeretnék elérni, hogy a két színész már 2018-ban újra szabad lehessen.

 

 hirdetes_810x300  

Angelina Jolie ügyvédei kérvényükben úgy fogalmaznak, hogy Brad Pitt a feleségével való kapcsolatuk felbomlása óra „nem fizetett semmilyen komolyabb összeget a gyerekekre.“ A dokumentum szerint nem tartotta be szóbeli ígéreteit sem a gyerekekre vonatkozóan, színésznő pedig bírósági végzést követel arra vonatkozóan, hogy Brad Pitt ezeket az összegeket utólag is kifizesse.

 

Pitt ügyvédje, Lance Spiegel egyelőre nem reagált a helyzetre.

 

A színész-rendező Angelina Jolie Pitt két évvel ezelőtt adta be a válópert, hat gyereküket a bíróság az ő gondozásába helyezte.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!