Az SNS és a Most-Híd között nincs harag és semmi olyasmi, amit nem lehetne megoldani – jelentette ki a Most-Híd elnöke, Bugár Béla azokkal a támadásokkal kapcsolatban, amiket nemrégiben az SNS intézett Bugár és az emberei felé. A pártelnök elmondása szerint ezek a támadások nem olyan mértékűek, hogy előrehozott választásokat váltanának ki.

 

Én tudom, hogy egyesek számára az a legjobb, ha olyan módon érik el az előrehozott választásokat, hogy azért mások legyenek a felelősek” – mondta a TASR-nek azzal, hogy ahhoz már nagyon régóta van a politikában, hogy egy ilyen eszközzé váljon valakinek a kezében. A szóban elhangzó támadásokat bilaterális tárgyalásokkal oldják meg, vagy a Koalíciós Tanácson beszélik meg.

 

Bugár az SNS támadásainak nem tanúsít különösebb figyelmet. Véleménye szerint az SNS képviselői azért támadják a Most-Hidat, mert Ján Slota idejéből még erre vannak tanítva.

 

  hirdetes_300x300   

Az elmúlt időszakban az SNS képviselői élesen támadták, illetve bírálták a védelmi és az oktatásügyi tárca államtitkárait, Robert Ondrejcsákot és Peter Krajňákot, az egykori igazságügyi minisztert, Lucia Žitňanskát, a Most-Híd által jelölt ombudsmant, Mária Patakyovát, nemrégiben pedig Cséfalvay Katalint, a parlament külügyi bizottságának elnökét.

 

Az SNS elnöke, Andrej Danko a Most-Híd elnökét, Bugár Bélát illette kemény kritikával, miután Bugár kijelentette, hogy abban az esetben, ha bebizonyosodik a szlovákiai állami szervek aktív részvétele a vietnami emberrablásban, kilép a koalícióból. Danko akkor a médián keresztül azt üzente Bugárnak, hogy a távozásáról szóló beszédek zavarják őt, s ha nem tetszik neki a koalícióban, akkor itt az ideje cselekedni.

 

„Én a tények alapján döntök. Itt nem arról van szó, hogy tetszik-e nekem a koalícióban, vagy sem. Itt arról van szó, hogy részesei voltunk-e az emberrablásnak, vagy sem. Ha igen, akkor senkinek sem kell tanácsot adnia azzal kapcsoltban, hogy mit kell csinálnom”

 

– mondta a TASR-nek Bugár, majd hozzátette, hogy amennyiben ezek a gyanúk nem igazolódnak be, akkor mindenkitől, aki valótlanságokat terjesztett, bocsánatkérést fog követelni.

 

Teraz.sk

Nyitókép: TASR

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!