Tekla, Líviusz
  • HUF: 335.12
  • USD: 1.10
  • 13 °C
  • 26 °C
Friss hírek

Felhívás: Hencidától Boncidáig népmesemondó verseny

A Hagyományok Háza Hencidától Boncidáig címmel meghirdeti első, határokon és felnőtt-generációkon átívelő népmesemondó versenyét. A versenyre a 18 év feletti pályázók 2018. október 10-ig jelentkezhetnek.

 

Hagyományok Háza, a népmese műfajának felnőtt korosztályban való népszerűsítésére, a generációkon átívelő kapcsolat erősítésére magyar nyelvű népmesemondó versenyt hirdet Hencidától Boncidáig címmel. A szervezők a Kárpát-medencéből azoknak a 18 év felettiekneka jelentkezését várják, akik hagyományosan, élőszavas, improvizatív módonelmondott népmesék előadásában otthonosak.

 

Hirdetés(X)

A versenyre három kategóriában lehet jelentkezni: pedagógusok, hivatásos mesemondók és kezdő tehetségek külön-külön mérhetik össze tehetségüket. A területi elődöntők november-december hónapban lesznek, a döntő pedig 2019 júniusában, a Hetedhét Hatvan Népmesefesztiválhoz kapcsolódik!

 

A versenyre a pályázók 2018. október 10-ig jelentkezhetnek, a Hagyományok Háza honlapjáról elérhető online regisztrációs kitöltésével, valamint egy videó-felvétel elküldésével.

 

A videofelvételen legalább – egyfős hallgatóság előtt egy, egész, elejétől végéig elmondott magyar népmesét kérnek, az értékeléshez megfelelő minőségben, percben.

 

Részletek: www.hagyomanyokhaza.hu/versenyek

 

Online jelentkezési lap: https://goo.gl/forms/pJyW4zmVmAAdMgq23

 

Körkép.sk/sajtóhír

Nyitókép: kulhonimedia.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás