A nemzetközi popvilág aktuális sztárja, Ed Sheeran lesz a jövő évi Sziget első napjának kiemelt fellépője. A fesztivál 2019-ben augusztus 7-től 13-ig fog tartani – közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

 

A 27 éves brit zenész, dalszerző, énekes az elmúlt tíz évben több mint száz zenei díjat kapott, köztük négy Grammyt, számait több milliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. Shape of You című felvételét egyedül csaknem négymilliárdszor, tavaly pedig ő volt a világ legtöbb eladást produkáló zenésze.

Az eddig három stúdiólemezt készített Ed Sheeran a Grammy-díjak mellett nyert már négy Ivor Novello-díjat, öt Brit Awardsot, hat Billboard Awardsot és 2017-ben a Brit Birodalom Rendje tagja is lett, utóbbit zenei tevékenységéért és a jótékonyság terén végzett szolgálataiért érdemelte ki.

 

 hirdetes_810x300  

 

Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel jövőre a stadionkoncertek mellett” – idézi Kádár Tamást, a Sziget főszervezőjét a közlemény.

 

A főszervező hangsúlyozta, hogy Sheeran a Szigetnek a környezettudatosságot a középpontba állító Love Revolution koncepciójába is illeszkedik. Az énekes szerepel a drop4drop által indított jótékonysági kampányban, ami azt tűzte ki célul, hogy minél többen juthassanak tiszta vízhez.

 

ED SHEERAN // #SZIGET2019 – 7 August

Aaand…… the first #SZIGET2019 headliner is….. Ed Sheeran!!!! ??? Save the date: 7 August 2019? Grab your passes from 1st October!*Next year’s Sziget will be awesome! See you there! ? * Get your passes for the lowest price with an exclusive gift pack from 1 October, for 24 hours only!Mark your calendars, as the offer is only available while stocks last!➡ everything you need to know: www.szigetfestival.com** #SZIGET **Éééés az első #SZIGET2019 headlinerünk: Ed Sheeran??? Naptárba felírni: augusztus 7. szerda? Válts bérletet október 1-től! *Szuperizgalmas Szigetünk lesz jövőre, ez már biztos! ? * október 1-én 10 órakor indul a #SZIGET2019 bérletek értékesítése. Szerezd meg a legjobb áron Szitizen Prime bérletedet az első 24 órában!➡ minden infó egy helyen: www.sziget.hu

Gepostet von Sziget Festival Official am Donnerstag, 20. September 2018

 

MTI

Nyitókép: All Things Loud

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!