Nem hagyományos ruha mellett döntött a mexikói Ciudad Juárez-i Egyetem 22 éves végzős jogásza, aki a tanári bizottság elé pókemberes kosztümben érekezett.

 

Hiram Yahir Salas Romero az öltönyt, az inget és a nyakkendőt egy ismert akcióhős kosztümére cserélte le a diplomaosztóján. A mexikói diák nemcsak a csoporttársai körében okozott nagy izgalmakat, hanem az egész világ körében is, hiszen a róla készült felvétel már az egész világot bejárta.

 

A tanárok szóhoz sem jutottak, ám jó néhánynak mosolyra húzódott a szája. „Nem emlékszem, hogy mondtak-e valamit. Azt hiszem a rektor sem szólt semmit, de  a hangulatán biztos javítottam“ – mondta a helyi médiáknak a Marvel képregényhősök szerelmese.

 

 hirdetes_300x300  

 

Hiram a diplomaosztó után kijelentette, hogy a ruhájával nem az volt a szándéka, hogy leértékelje a pillanat komolyságát. Ő csupán arra szeretett volna rámutatni, hogy a jogászok is szeretnek szórakozni, és ugyanolyan érdeklődési körük van, mint más embereknek.

 

A vicces ötlet azonban nem mindenkinek tetszett. Egy dühös lány szerint a mindenki számára járó öt percnyi dicsőséget mindenkitől elvette azzal, hogy felhívta magára a figyelmet.

 

Aktuality.sk

Nyitókép: Daily Mail

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!