Andrej Danko reagált az SaS ellenzéki párt azon felhívására, miszerint egy hete van a rigorózusi munkájának bemutatására.

 

 „Richard Sulík, az SaS vezér egy olyan ember, aki nemcsak a magán-, de a professzionális élete során is többször átlépte a tisztességesség és a szakmaiság határát“

 

– jelentette ki Andrej Danko, a parlament és az SNS elnöke a liberálisok azon felhívására, hogy egy héten belül mutassa be a kisdoktori munkáját, máskülönben megpróbálják visszahívni a posztjából.

 

„Sulík megszállottságát velem és a Szlovák Nemzeti Párttal kapcsolatban nem fogom kommentálni“

 

 hirdetes_300x300  

– üzente Danko.

 

Sulík szerint erős a gyanú, hogy Danko annak ellenére használja a JUDr. titulust, hogy nincs is hozzá joga.

 

„Már jó pár hete nem mutatta be a munkáját, emellett szavahihetően még azt sem tudja elmagyarázni, hogy miért Besztercebányán védte meg a kisdoktoriját, ha Pozsonyban tanult. Ez súlyos probléma. Szlovákia az EU tagja, egy civilizált világ részesei vagyunk, ahol a hochstaplereknek [szélhámosok – szerk. megj.] nincs keresnivalójuk a politikában, főleg nem a parlament élén“

 

– vélekedik Sulík.

 

A rendkívüli ülés összehívására az ellenzék már összegyűjtötte a szükséges aláírásokat. Az SaS-hoz csatlakozott az OĽaNO, a Sme rodina, a Miroslav Beblavý körül tömörülő besorolatlanok, valamint Martin Poliačik is.

 

Aktuality.sk

Nyitókép: TASR

 

Az ellenzék le akarja váltatni Dankot

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!