Hét, 19 és 29 év közötti szír és egy 25 éves német férfit vett őrizetbe a német rendőrség, akik minden jel szerint bántalmaztak egy 18 éves tinédzser lányt egy technoparti után Freiburgban. Az esetről a német Bild napilap számolt be.

 

Jelenleg mind a nyolc férfi vizsgálati fogságban van. A rendkívül súlyos bűntényben folytatódik a nyomozás, mivel nem lehet kizárni, hogy további személyek is részt vettek benne.

 

A bántalmazott lány testén megtalálták az egyik 19 éves szír férfi nyomait, mivel DNS-mintája már szerepelt a nyilvántartásban egy másik bűncselekmény kapcsán. Ez a nyom vezette el a rendőrséget a többi elkövetőhöz is. A nyomozók most a bűntény helyszínén talált további nyomokat elemzik.

 

 hirdetes_810x300  

Egyelőre nem tisztázott, hogy tartalmazott-e valamit a lány itala, melyet a diszkóban fogyasztott, mivel később már semmit sem találtak vérében. Annyi azonban biztos, hogy az áldozat teljesen védtelen volt, sehogy sem tudott védekezni a rá támadó férfiak ellen.

 

Az összes most őrizetbe vett férfi szerepelt már a rendőrség nyilvántartásában más bűntények miatt. Többségük a Freiburgban és környékén található menekültszállókon élnek.

 

aktuality.sk

Nyitókép: aktuality.sk/illusztrációs felvétel

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!