Benedek
  • HUF: 313.77
  • USD: 1.14
  • 4 °C
  • 19 °C
Friss hírek

A földön aludtak, a Ryanair mindannyiukat kirúgta

A Ryanair ír fapados légitársaság kirúgta azt a hat alkalmazottját, akik a múlt hónapban közzétették a közösségi portálokon egy fotót, ahogy épp a váróterem padlóján fekszenek a spanyol reptéren, mert egy járattörlés miatt nem volt hova menniük. A Ryanair vezetése szerint a fotó ártott a légitársaság hírnevének.

 

A légitársaság húsz alkalmazottjának kell a spanyol reptéren éjszakáznia, miután töröltek egy Portugáliába tartó járatot. Az alkalmazottak ezt az utasítást kapták. Először a szakszervezetek adtak hangot felháborodásuknak, majd mikor a fotó elterjedt a világhálón, a közvélemény nekiesett a Ryanairnek.

 

A cég állítja, a fotón látható helyzet nem felelt meg teljesen a valóságnak, az alkalmazottakat pedig, akik szerepeltek rajta, kirúgták. A légitársaság szerint akkor a spanyol reptéren a kényelmetlen helyzet ellenére senkinek sem kellett a földön aludnia, először személyzeti részlegen kaptak egy helyiséget, majd ezt követően a „VIP szalonban” helyezték el őket, másnap pedig már repülhettek is Portóba.

 

eTrend.sk

Nyitókép: eTrend.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket

Megosztás