Nyitókép: František Vlček, MAFRA

 

Ismét kórházba került „Prága aranyhangja“, Karel Gott (79). Az énekesnél múlt héten jelentkeztek az akut légúti megbetegedés jelei. Mivel a jelenlegi egészségügyi nehézségek tüdő-, illetve hörgőgyulladássá nőhetik ki magukat, s veszélyt jelenthetnek Gott egészségére, az orvosok jobbnak látták kórházi ellátásban részesíteni.

 

Igen, Gott úr kórházban van“ – erősítette meg Aneta Stolzová, az énekes szóvivője.

 

 hirdetes_810x300  

Karel Gott múlt héten csütörtökön volt kivizsgáláson az egyik csehországi kórházban, ahol az orovosok úgy döntöttek, hogy benn tartják a kórházban. A diagnózis szerint Gottnak légúti gyulladása van, ami a hörgőit és a tüdejét veszélyezteti.

 

Gottot a meggyengült immunrendszere miatt karanténban tartják az orvosok. A Blesk napilap szerint csak a kiválasztott személyzet és a felesége látogathatja. A hét végéig Gott összes programját lemondták.

 

2015 novemberében Karel Gottnál nyirokcsomórákot, ún. Non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak. Az énekes azonnal kezelésnek vetette magát alá, és az összes tervezett koncertjét lemondta. A hatodik kemoterápiás kezelés után elvégzett vizsgálatokból kiderült, hogy a rákos megbetegedés teljes mértékben eltűnt – írja az iDNES.cz.

 

iDNES.cz

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!