Nyitókép: Reprofoto/tvnoviny.sk

 

A rendőrség 15 év után műanyag szatyorba csomagolva és ragasztószalaggal körbetekerve találta meg az egykori dunaszerdahelyi maffia rettegett tagját. Écsi Béla földi maradványain az a kabát is felismerhető, amelyikben 2003-ban kivégezték.

 

Még a NAKA (Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség) nyomozóinak is elállt a lélegzete attól, amit Kisudvarnok és Pozsonyeperjes között kiásott a rendőrség.

 

  hirdetes_300x300   

A nyomozók azt hitték, hogy régi csontvázmaradványokat fognak találni, ehelyett olyan állapotban találták meg Écsi Béla holttestét, mintha csak pár éve gyilkolták volna meg. A holttestet néhány rétegnyi műanyagba csomagolták, továbbá az a ruha is felismerhető rajta, amiben 2003-ban meggyilkolták.

 

A Pápay-klán tagjának egyszer már sikerült elmenekülnie a sírásó lapátja elől, ugyanis az 1999-es dunaszerdahelyi alvilági mészárlás során nem tartózkodott a Fontána bárban. Mondván, hogy nem érdekli a kártyázás, nem sokkal a vérontás előtt a közeli kaszinóba távozott.

 

Sátor Lajosék elől azonban Écsi Bélának sem volt menekvése. 2003. április 9-én a pozsonyi Vereknyén csaptak le rá. Écsit meglőtték, megfojtották, majd elásták. A holttestét néhány évvel később kiásták és áthelyezték – így kerülhetett a kisudvarnoki határba.

 

A TvNoviny információi szerint Écsi Béla holttestén egy fehér ló (stróman) maradványai hevertek.

 

TvNoviny

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.