Farkas
  • HUF: 367.32
  • USD: 1.17
  • 6 °C
  • 13 °C
Friss hírek

Pánik egy olasz klubban, halálra taposták egymást az emberek

Agyontaposták egymást az emberek szombatra virradóan egy éjszakai klubban, az olaszországi Corinaldo városban, az Adriai-tenger partján: hat ember meghalt, többtucatnyian megsérültek, közülük sokan súlyosan – jelentette a helyi média a mentőkre hivatkozva.

 

Olasz sajtóértesülések szerint a halottak közül öten – három lány és két fiú – tizenévesek, a hatodik halálos áldozat pedig egy felnőtt nő, aki elkísérte lányát a diszkóba.

 

A korábbi hírek közel száz sérültről szóltak, de a legfrissebb jelentések szerint harmincöten–ötvenen sérültek még. Tizenkét sérültnek súlyos az állapota, egyeseknek közülük veszélyben van az életük. Sokan súlyos zúzódásokkal és csonttörésekkel kerültek kórházban.

 

A tragédia helyi idő szerint éjfél után körülbelül egy órával történt. A pánikot és tülekedést az válthatta ki a Lanterna Azzurra nevű klubban, hogy valaki könnygázt permetezett szét – olvasható a Corriere Della Sera című újság honlapján.

 

Mintegy ezren voltak a klubban, ahol a fiatalok körében nagy népszerűségnek örvendő Sfera Ebbasta olasz repper koncertezett. Egy 16 éves fiú – akit kórházban ápolnak – azt mondta, hogy a tülekedés a koncert megkezdése előtt történt, és a klub legalább egyik vészkijárata zárva volt, amikor megpróbált kimenekülni az épületből.

A helyi médiának nyilatkozó szemtanúk arról beszéltek, hogy többtucatnyian estek le egy kisebb falról, agyonnyomva azokat, akik alatta voltak.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket