Nyitókép: Tv Markíza

 

A Körképen már korábban is beszámoltunk arról az álorvosról, aki szakács létére orvosnak adta ki magát az egyik pozsonyi szociális otthonban. A rendőrség tájékoztatása szerint a sarlatánról a napokban ismét szörnyű dolgok láttak napvilágot.

 

Ivan Biháry 2016-tól 2018-ig azzal a céllal keresett fel nőket és férfiakat, hogy pénzjutalomért cserébe létesítsenek vele szexuális kapcsolatot. Ezekkel a személyekkel a szexuális együttlét során annak ellenére nem védekezett, hogy tisztában volt vele: HIV-vírussal fertőzött. Biháry célja tehát a szexuális partnereinek szándékos megfertőzése volt.

 

 hirdetes_300x300  

Mivel Biháry nem tájékoztatta partnereit a HIV-vírusáról, ezért újabb vádeljárást indítottak ellene.

 

Ivan Biháryt emellett egészségkárosítással is vádolják, ugyanis a pozsonyi IRIS idősek otthonában az ápolóvá avanzsált takarítónővel együtt másképpen adagolták a betegek gyógyszereit, mint ahogyan azokat eredetileg szedniük kellett volna. A szakácsnak kitanult Biháryt a betegek és azok rokonai is „doktor úr“-nak szólították.

 

A nyugdíjasok rejtélyes elhalálozására az alkalmazottak hívták fel a figyelmet. A rendőrség jelenleg is vizsgálja azt az ügyet miszerint az inkompetens személyzet gyógyszeradagolása miatt legkevesebb tíz ember halhatott meg az otthonban.

 

TvNoviny.sk

 

Orvosnak adta ki magát a szakács. Legkevesebb egy idős ember halála szárad a lelkén

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!