Mielőtt a tűzoltók kivonulnának arra az adott helyre, ahova riasztották őket, sosem tudják előre, hogy épen és egészségesen fognak-e visszatérni, ezért is tisztelem a munkájukat – mondta Denisa Saková (Smer-SD) belügyminiszter, aki hétfőn Robert Fico pártelnökkel együtt látogatta meg a pozsonyligetfalui tűzoltó állomást.

 

„Nagyon sok bátorságot, fizikai erőt, egészséget és szerencsét kívánok Önöknek a munkájuk során“

 

– mondta Saková. A tűzoltók a saját kis konyhájukban készített káposztalevessel kínálták meg a belügyminiszter asszonyt és Ficot.

 

Fico elmondta, hogy számára a tűzoltók karácsonyi meglátogatása már hagyománnyá vált.

 hirdetes_400x285  

 

„Amennyiben Robert Kaliňák Szlovákia területén tartózkodna, ő is itt lenne velünk. Ezzel a látogatással szeretnénk köszönetet nyilvánítani azoknak, akiknek még az ünnepeke alatt , éjjel vagy más speciális rezsimben is dolgozniuk kell. A tűzoltókon keresztül szeretnénk köszönetet mondani az orvosoknak, rendőröknek, mentősöknek és azoknak az egyszerű embereknek, akik folyamatos üzemmódban dolgoznak”

 

– jelentette ki Fico.

 

Fico azt sem felejtette el hangsúlyozni, hogy a kormány az ő vezetése alatt nagyon sokat tett a tűzoltókért.

 

„Nagyon örülök annak, hogy remek technikai felszereléssel rendelkeznek, a miniszter asszony pedig ebben a remek szellemben vehette át a belügyi tárcát. Reméljük, hogy továbbra is ezen a kijelölt ösvényen fog haladni”

 

– jegyezte meg a Smer elnöke.

 

Fico elképzelései szerint a pozsonyi tűzoltóknak szenteste napján nem a tűz, hanem a víz miatt lesz több riasztásuk, mivel a fővárosban esik. „Úgy tűnik, hogy a mai nap eléggé nyugodt, mivel eddig csak egy helyre riasztották a tűzoltókat” – tette hozzá.

 

Teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!