Kevin Spacey hollywoodi színész ellen vádat emeltek egy tizenéves fiú szexuális zaklatása miatt. A Kártyavár című politikai sorozat sztárja január 7-én állhat bíróság elé.

 

Spacey egy különös hangvételű videóüzenetben, a Kártyavárban általa alakított Frank Underwoodként. A felvételen karácsonyi köténybe öltözve az általa elkövetett szexuális bűntények vádjaira reagál, de igazából nem lehetett eldönteni, hogy Spaceykent, vagy Underwoodként beszélt a kamerába.

 

Mint mondta, nem hajlandó azért megfizetni, amit nem követett el. A színész egy minden hájjal megkent, hataloméhes politikust játszott a filmben, a rendkívül sikeres sorozatból nemsokkal azután írták ki, hogy többen szexuális zaklatással vádolták meg. Sokak szerint színészi karrierje lényegében véget ért.

 

 hirdetes_300x300  

A bíróság vádja szerint 2016-ban, az akkor 59 éves Spacey a Massachusetts állambeli Nantucket szigeten egy bárban leitatott és zaklatott egy 18 éves fiút. Az amerikai államban csak 21 éves kortól szabad alkoholt. A vád pontosan szeméremsértés és bántalmazás.

 

BBC.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!